Επιθέσεις κατά διμοιριών των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας
Δύο επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν τη νύχτα από ομάδες νεαρών κατά διμοιριών των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας. Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και η δεύτερη μπροστά από το υπουργείο Πολιτισμού.
Δύο επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν τη νύχτα από ομάδες νεαρών κατά διμοιριών των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικότερα, στη 01:15 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Τρία τέταρτα αργότερα, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας.
Ομάδα περίπου ίδιου αριθμού ατόμων πέταξε βόμβες μολότοφ και χάθηκε στα στενά των Εξαρχείων. Σε κανένα από τα δύο επεισόδια δεν σημειώθηκαν τραυματισμός ή ζημιές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).