Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρέθηκε ο νέος Χαν Σόλο

Βρέθηκε ο νέος Χαν Σόλο

...

Αγγελική Στελλάκη

Η απόφαση ελήφθη και το σύμπαν του Star Wars βρήκε τον Χαν Σόλο του: ο Άλντεν Αϊρενράιχ είναι ο τυχερός που θα ερμηνεύσει τον διάσημο διαστημικό παράνομο σε νεαρή ηλικία για την ταινία που θα επικεντρώνεται στην ιστορία του.

Ο Αϊρενράιχ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, έχει κλέψει, όμως, την παράσταση σε ταινίες όπως το «Blue Jasmine» του Γούντι Άλεν (όπου έπαιζε τον γιο της Τζάσμιν – Κέιτ Μπλάνσετ) και στο πρόσφατο «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ (The Lego Movie) θα αφηγείται τα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο (τον οποίο το σινεφίλ κοινό έχει ταυτίσει με τον Χάρισον Φορντ) και πιθανότατα τη γνωριμία του με τον Chewbacca.

Το σενάριο της ταινίας γράφει ο έμπειρος Λόρενς Κάσνταν (Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται, Η Δύναμη Ξυπνάει) μαζί με τον γιο του.

Η ταινία θα αργήσει να βγει στις αίθουσες. Η προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2018, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός Χαν Σόλο θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του ακόμα και στην ταινία Rogue One, η οποία βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ, αλλά ίσως κάνει κάποια επιπλέον γυρίσματα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Ο Αϊρενράιχ θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία του Γουόρεν Μπίτι με θέμα τον Χάουαρντ Χιουζ.

Πρόσφατα, ο ένας εκ των σκηνοθετών της ταινίας Χαν Σόλο, Κρις Μίλερ, ανέβασε φωτογραφία με το θρυλικό όπλο του ήρωα (το λεγόμενο blaster) σημειώνοντας ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ρόλο του Χαν Σόλο διεκδικούσαν πολλοί νέοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Τάρον Έγκερτον του «Kingsman».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024