
To ΤΕΕ απείλει Τσίπρα και υπουργούς με διαγραφή
Με παραπομπή στο Πειθαρχικό με ενδεχόμενη ακόμη και τη διαγραφή τους προειδοποίησε το ΤΕΕ τους βουλευτές μέλη του αν ψηφίσουν το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.
Με παραπομπή στο Πειθαρχικό με ενδεχόμενη ακόμη και τη διαγραφή τους προειδοποίησε το ΤΕΕ τους βουλευτές μέλη του αν ψηφίσουν το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.
«Οι βουλευτές μηχανικοί πρέπει να λάβουν υπ’ όψει τον κώδικα δεοντολογίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός. «Διαφορετικά», πρόσθεσε, «θα παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό».
Μεταξύ των βουλευτών που είναι μέλη του ΤΕΕ είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Υποδομων-Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο βουλευτής Σωκράτης Φάμελλος.
Όπως είπε ο κ. Στασινός, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ομότιμο μέλος του ΤΕΕ και έτσι δεν τίθεται θέμα παραπομπής του στο Πειθαρχικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι υψηλές θερμοκρασίες επιτυγχάνουν την γήρανση – Ο ρόλος της κλιματικής αλλαγής
- Θυμός: Τι κρύβεται από πίσω;
- EKT: Η Ευρώπη επανασχεδιάζει τα χαρτονομίσματά της – Εσείς ποιο σχέδιο προτιμάτε;
- Πυρηνική συμφωνία Ουάσιγκτον-Ριάντ: Γιατί ανησυχεί τους ειδικούς στις ΗΠΑ
- Φταίνε τα ισραηλινά λόμπι που ο Ρότζερ Γουότερς δεν έβρισκε ξενοδοχεία να μείνει στην Αμερική;
- Ισραήλ: Γκάντι Άιζενκοτ, ο άνθρωπος που ίσως εκθρονίσει τον Νετανιάχου



