Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Welcome Freedom: Πενταετές πρόγραμμα πλήρους κάλυψης από την Mercedes-Benz

Welcome Freedom: Πενταετές πρόγραμμα πλήρους κάλυψης από την Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz προσφέρει ένα νέο πακέτο υπηρεσιών προσφέροντας για πέντε χρόνια εγγύηση, service, όλες τις παροχές του προγράμματος κινητικότητας Mobilo, καθώς και επιπλέον εξοπλισμό σε συνδυασμό με προνομιακή χρηματοδότηση.

Η Mercedes-Benz προσφέρει ένα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών το οποίο παρέχοντας για συνολική διάρκεια πέντε ετών, εγγύηση, service, διασφάλιση κινητικότητας οτιδήποτε και αν συμβεί -και οπουδήποτε αν συμβεί- μέσω του Mobilo, υπόσχεται να λύσει τα χέρια των ιδιοκτητών αυτοκινήτων της φίρμας και ότι τίποτα δεν θα τους απασχολήσει πέρα από την οδήγηση.

Εκτός από τα παραπάνω, το νέο πρόγραμμα το οποίο επιγράφεται «Welcome Freedom» δίνει ως ένα ακόμα πλεονέκτημα τη δυνατότητα αναβάθμισης εξοπλισμού σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Επίσης αν πρόκειται για την αγορά μοντέλων A-Class, B-Class, C-Class, CLA & GLA με κινητήρες χωρητικότητας 1,6 λίτρων βενζίνης και 1,5 πετρελαίου το πρόγραμμα πενταετούς κάλυψης μπορεί να συνδυαστεί με το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης Welcome Freedom.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα πενταετούς κάλυψης Welcome Freedom της Mercedes-Benz προβλέπει τις εξής παροχές:

5 Xρόνια Εγγύηση

Υπό την ισχύ του Welcome Freedom, η διετής εργοστασιακή εγγύηση επεκτείνεται κατά τρία επιπλέον χρόνια με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης Basic το οποίο καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών. Η επισκευή του οχήματος γίνεται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mercedes-Benz στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας, μέσω του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας, την άριστη κατάσταση του, διατηρώντας έτσι ψηλά την μεταπωλητική του αξία.

5 Xρόνια Service

Με τo Welcome Freedom, το οποίο περιλαμβάνει το προνομιακό πακέτο συντήρησης Compact καλύπτονται όλα τα έξοδα της προγραμματισμένης συντήρησης του οχήματος (λάδια, φίλτρα, μπουζί κ.α.) για πέντε χρόνια και έως 100.000 χλμ. απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από το άγχος της φθοράς αλλά και του κόστους που συνεπάγονται οι εργασίες συντήρησης.

5 Xρόνια Διασφάλιση Κινητικότητας μέσω του προγράμματος Mobilo

Η παροχή Mobilo της Mercedes-Benz η οποία περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα υπηρεσιών της φίρμας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες συστάσεις αξιοπιστίας της φίρμας καθώς μέσω αυτού η Mercedes-Benz εγγυάται πως ό,τι και αν συμβεί οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της θα μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ταξίδι τους με δεδομένο ότι και το συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών που προβλέπει μεταξύ άλλων, οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης, εγγύηση για την επισκευή, την επιστροφή του αυτοκινήτου στην έδρα του, κάλυψη τυχόν εξόδων διαμονής καθώς και νομική βοήθεια εφόσον χρειαστεί, προσφέρει πλήρη κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Αναβάθμιση Εξοπλισμού Οχήματος

Το Welcome Freedom παρέχει επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης του εξοπλισμού του μοντέλου επιλογής σε προνομιακές τιμές και ισχύει για όλα τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας πλην των Mercedes-AMG.

Welcome FREEDOM με Χρηματοδότηση

Το νέο αυτό πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί και με χρηματοδότηση «Welcome FREEDOM» για τα μοντέλα A-Class, B-Class, C-Class, CLA & GLA με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1,6 και 1,5 λίτρων προβλέποντας προκαταβολή από 35% και διάρκεια αποπληρωμής σε 60 ισόποσες μηνιαίες δόσεις συν μία τελευταία και μεγαλύτερη για την οποία ο πελάτης έχει επιπλέον τις εξής δυνατότητες:

  • Εξόφλησή της και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  • Αναχρηματοδότησή της (με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή)
  • Ανταλλαγή του οχήματος με άλλο
  • Επιστροφή του οχήματος (βάσει των όρων της σύμβασης)

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι με την επιλογή του προγράμματος Welcome FREEDOM σε συνδυασμό με χρηματοδότηση για την A-Class 180d και εκτός από τις παραπάνω «de facto», πενταετούς διάρκειας καλύψεις εγγύησης, service, υπηρεσίας Mobilo και συνυπολογιζομένου του εξοπλιστικού πακέτου Urban, το ποσό της μηνιαίας δόσης θα ξεκινούσε από 175 ευρώ το μήνα.

Αντιστοίχως, για την GLA 180d υπό την ισχύ του προγράμματος με χρηματοδότηση και τις παραπάνω παροχές, η μηνιαία δόση ξεκινά από τα 249 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.mercedes-benz.gr/welcomefreedom

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024