Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στ.Θεοδωράκης: Το έγκλημα στην Marfin κουκουλώθηκε

Στ.Θεοδωράκης: Το έγκλημα στην Marfin κουκουλώθηκε

«Δολοφονίες γίνονται παντού στον κόσμο. Οι κοινωνίες όμως 'απαντούν'. Ψάχνουν τα αίτια, τους δράστες, τους αυτουργούς, τους συνενόχους, τις συνθήκες. Εδώ η πολιτεία 'σιώπησε'. Το τετραπλό έγκλημα στην Σταδίου 'ξεχάστηκε' ή μάλλον 'κουκουλώθηκε'» αναφέρει ο Στ.Θεοδωράκης με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τον εμπρησμό στην Marfin.

«Δολοφονίες γίνονται παντού στον κόσμο. Οι κοινωνίες όμως ‘απαντούν’. Ψάχνουν τα αίτια, τους δράστες, τους αυτουργούς, τους συνενόχους, τις συνθήκες. Εδώ η πολιτεία ‘σιώπησε’. Το τετραπλό έγκλημα στην Σταδίου ‘ξεχάστηκε’ ή μάλλον ‘κουκουλώθηκε’» αναφέρει ο Στ.Θεοδωράκης με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τον εμπρησμό στην Marfin.

O επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρει; «5 Μαΐου 2010. Παρασκευή – Νώντας – Αγγελική (η Αγγελική έγκυος στον 4ο μήνα). 5 Μαΐου: η μέρα που κάηκε η Μαρφίν.

» Δολοφονίες γίνονται παντού στον κόσμο. Οι κοινωνίες όμως «απαντούν». Ψάχνουν τα αίτια, τους δράστες, τους αυτουργούς, τους συνενόχους, τις συνθήκες. Εδώ η πολιτεία «σιώπησε». Το τετραπλό έγκλημα στην Σταδίου «ξεχάστηκε» ή μάλλον «κουκουλώθηκε» -κάτι που συνέφερε πολλούς.
Άλλωστε λίγες μέρες μετά η χώρα χρεοκοπούσε και επισήμως.

» Η κρίση δεν ήταν ποτέ μόνο οικονομική. Είχε προηγηθεί η πολλαπλή μας χρεωκοπία σε όλα τα άλλα (όπως σωστά προσπαθεί να μας πει ο Χρήστος, ο άντρας της Αγγελικής – το βίντεο είναι από τους Πρωταγωνιστές που κάναμε για τους νεκρούς της Μαρφίν, τους νεκρούς που δεν θέλουμε να θυμόμαστε).»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024