Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επτά νεκροί και ισάριθμοι τραυματίες σε τροχαία το τελευταίο διήμερο

Επτά νεκροί και ισάριθμοι τραυματίες σε τροχαία το τελευταίο διήμερο

Στην έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή Παραδείσου-Τοξοτών, στην περιοχή της γέφυρας του Νέστου, στα όρια των νομών Καβάλας και Ξάνθης, αποδίδεται κατά κύριο λόγο το αυτοκινητιστικό δυστύχημα με δύο νεκρές που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της χώρας το τελευταίο διήμερο.

Στην έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε νωρίς την Τρίτη την περιοχή Παραδείσου-Τοξοτών, στην περιοχή της γέφυρας του Νέστου, στα όρια των νομών Καβάλας και Ξάνθης, αποδίδεται κατά κύριο λόγο το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο λίγο πριν τις 11 το πρωί.

Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, ΙΧ αυτοκίνητο, με πινακίδες Ρουμανίας, ακινητοποιήθηκε στο ρεύμα προς Ξάνθη. Στη συνέχεια, άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερις κοπέλες από τη Θεσσαλονίκη και ακολουθούσε την ίδια κατεύθυνση προσέκρουσε πάνω του, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η 24χρονη οδηγός και η συνομήλική της συνοδηγός του οχήματος. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν οι δύο συνεπιβάτιδές τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σε άλλο τροχαίο, θανάσιμα τραυματίστηκαν δύο γυναίκες τα ξημερώματα στο Κομπότι της Άρτας. Ειδικότερα, στη 01:25 στο 142ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 6 και 3 ετών, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 65χρονη, με συνεπιβάτες της μία 63χρονη και δύο άνδρες, 66 και 69 ετών. Νεκρές ανασύρθηκαν η οδηγός και η 63χρονη, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν το 6χρονο παιδί και οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο 35χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, η σύζυγός του και το 3χρονο παιδί τους.

Στο μεταξύ, εικοσάχρονος έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών-Πορταριάς στη Χαλκιδική.

Και στην Ημαθία, σε αρδευτικό κανάλι έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος στο Καμποχώρι, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τροχαίο με θύμα μία 52χρονη από τη Ρουμανία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνων-Λεύκης, στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, το ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε ένας 55χρονος υπήκοος Ρουμανίας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Άνδρες της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή μέσα από το αυτοκίνητο την 52χρονη.

Ο 55χρονος οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά, αντιθέτως τα άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα δεν τραυματίστηκαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024