Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι δουλειά έχουν τέσσερις κινέζοι αστυνομικοί σε Ρώμη και Μιλάνο;

Τι δουλειά έχουν τέσσερις κινέζοι αστυνομικοί σε Ρώμη και Μιλάνο;

Τέσσερις Κινέζοι αστυνομικοί θα κάνουν περιπολίες στο πλευρό των Ιταλών συναδέλφων τους στους δρόμους της Ρώμης και του Μιλάνου, με στόχο να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των κινέζων τουριστών που επισκέπτονται μαζικά τις δύο αυτές πόλεις.

Τέσσερις Κινέζοι αστυνομικοί θα κάνουν περιπολίες στο πλευρό των Ιταλών συναδέλφων τους στους δρόμους της Ρώμης και του Μιλάνου, με στόχο να καθησυχάσουν τους Κινέζους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μαζικά.

Τουλάχιστον 3 εκατομμύρια Κινέζοι τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ιταλία.

Οι ομάδες αυτές, που θα αποτελούνται από έναν Κινέζο αστυνομικό και έναν Ιταλό, θα κάνουν περιπολίες στις τουριστικές περιοχές της Ρώμης και του Μιλάνου για ένα διάστημα 10 ημερών «προκειμένου να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των Κινέζων τουριστών» διαβεβαίωσε ο διοικητής της ιταλικής αστυνομίας Αλεσάντρο Πάνσα.

«Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, νιώθουμε περισσότερο ευάλωτοι, πόσο μάλιστα εάν χάσουμε τα έγγραφά μας ή εάν πέσουμε θύματα εγκλήματος» εξηγήθηκε αρμοδίως.

Οι Κινέζοι αστυνομικοί επομένως θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν συμβουλές και βοήθεια στους συμπατριώτες τους που ενδεχομένως νιώσουν απόγνωση, με τη βοήθεια των Ιταλών.

«Πριν από 700 χρόνια, ένας Ιταλός, ο Μάρκο Πόλο, αντιμετώπισε αμέτρητους κινδύνους για να φθάσει στην Κίνα. Σήμερα δεν είναι απαραίτητο οι Κινέζοι τουρίστες να βιώσουν το ίδιο πράγμα στην Ιταλία» κατέληξαν οι αρμόδιοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024