Μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα πέρασε στα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος η Μπριζ, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Γκενκ. Για τους ηττημένους, στο 90΄, ο Νίκος Καρέλης σκόραρε το γκολ… τιμής. Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 61′ στη θέση του Μαλινόφσκι.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του με τον 30χρονο (1,88μ.) Αμερικανό γκαρντ.
Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά τα ματς της Τρίτης (9/12) για την 6η αγωνιστική της League Phase. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καϊράτ.