
Έγγραφη καταγγελία Κύζα για ύποπτο τηλεφώνημα
Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε την Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, στην οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ρέφερι καταγγέλλει ότι ο συνομιλητής του του τόνισε ότι γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πως έγινε διεθνής, ενώ του ζήτησε μια διαιτησία 50-50 αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.
Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε την Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, στην οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο ρέφερι καταγγέλλει ότι ο συνομιλητής του του τόνισε ότι γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πως έγινε διεθνής, ενώ του ζήτησε μια διαιτησία 50-50 αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φερόμενος ως Μελισσανίδης τόνισε στην Κύζα ότι το επόμενο διάστημα τα πράγματα στη διαιτησία θα αλλάξουν.
Ο κ.Κύζας αναφέρει ότι δεν γνώριζε αν όντως στην άλλη πλευρά της γραμμής ήταν ο κ.Μελισσανίδης αφού δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και ως εκ τούτου δεν γνωρίζει τη φωνή του, ενώ του ζήτησε εξηγήσεις για τα λεγόμενά του.
Η συνομιλία κράτησε περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη εκ των επικεφαλής της ΚΕΔ, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τα στελέχη της ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα πέντε λάθη που μπορούν να «χαλάσουν» το πρωινό
- Κίνα: Τουλάχιστον 82 νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο
- Ρωσία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε δεξαμενή πετρελαίου στο Νοβοροσίσκ μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans


