Προσέφυγε στην UEFA κατά του Πανιωνίου ο ΠΑΣ Γιάννινα
Την απειλή του πράξη έκανε τη Μεγάλη Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος προσέφυγε στην UEFA με αφορμή τη χορήγηση άδειας στον Πανιώνιο για να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ενώ σε πρώτο βαθμό είχε «κοπεί» από την ΕΕΑ.
Την απειλή του πράξη έκανε τη Μεγάλη Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος προσέφυγε στην UEFA με αφορμή τη χορήγηση άδειας στον Πανιώνιο για να συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ενώ σε πρώτο βαθμό είχε «κοπεί» από την ΕΕΑ.
Οι Ηπειρώτες απέστειλαν επισήμως το σχετικό αίτημά τους στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και ζητούν ουσιαστικά τον επανέλεγχο της περίπτωσης των «κυανέρυθρων».
Η διαδικασία, εφόσον η UEFA κρίνει ότι πρέπει να ακολουθηθεί προβλέπει την αποστολή κλιμακίου ανεξάρτητων ορκωτών λογιστών στην Αθήνα, οι οποίοι θα διεξάγουν τους ελέγχους.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννενα στην πραγματικότητα δεν καθυστέρησαν αλλά περίμεναν να ολοκληρωθεί η ημιτελική σειρά ΑΕΚ – Ατρόμητος που σήμανε και το γεγονός ότι όλοι όσοι παίξουν στα πλέι οφ θα πάρουν και ευρωπαϊκό «εισιτήριο».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Στρασβούργο – Μάιντς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Στρασβούργο – Μάιντς για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 9.
LIVE: Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.
Με… προίκα το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα που έγινε στην Κρακοβία, η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είχε πρόβλημα να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Conference League