Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόσκληση της εκτελεστικής επιτροπής της FIBA στη Euroleague

Πρόσκληση της εκτελεστικής επιτροπής της FIBA στη Euroleague

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ (FIBA) εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στις αποφάσεις της FIBA Europe, με σημερινή ανακοίνωσή της. Η διαμάχη ανάμεσα σε FIBA και Euroleague ταλανίζει το άθλημα του μπάσκετ με την εθνική Ισπανίας των ανδρών να ενημερώνεται σήμερα για κίνδυνο αποκλεισμού της από το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι. Στην ανακοίνωσή της, πάντως η FIBA καταλήγει πως θα προσκαλέσει την Euroleague σε συνάντηση στο «Σπίτι του Μπάσκετ» τις επόμενες ημέρες.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ (FIBA) εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στις αποφάσεις της FIBA Europe, με σημερινή ανακοίνωσή της. Η διαμάχη ανάμεσα σε FIBA και Euroleague ταλανίζει το άθλημα του μπάσκετ με την εθνική Ισπανίας των ανδρών να ενημερώνεται σήμερα για κίνδυνο αποκλεισμού της από το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωσή της, πάντως η FIBA καταλήγει πως θα προσκαλέσει την Euroleague σε συνάντηση στο «Σπίτι του Μπάσκετ» τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIBA:

«Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της FIBA Europe που ελήφθη στην τελευταία του συνάντηση στο Παρίσι, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA συναντήθηκε στις 23/4 στο «Σπίτι του Μπάσκετ».

Μετά την αναφορά που έλαβε από την FIBA Europe αναφορικά στις τελευταίες εξελίξεις στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA αποφάσισε να υποστηρίξει απόλυτα την απόφαση της FIBA Europe.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συνέστησε στη FIBA Europe να συναντηθεί αυτή την εβδομάδα με τις εμπλεκόμενες ευρωπαϊκές εθνικές ομοσπονδίες για να δουν και να συζητήσουν τις εγχώριες πρωτοβουλίες τους.

Η εφαρμογή των αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο θα ακολουθήσει τη διαδικασία διαβούλευσης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA θα προσκαλέσει την Euroleague να συναντηθούν στο «Σπίτι του Μπάσκετ» τις επόμενες ημέρες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024