Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο δεν θα δώσει, τελικά, το «παρών» στην τελική φάση του EURO, το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο. Ο διεθνής μέσος της Γιουβέντους υποβλήθηκε χθες σ’ επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Ο 30χρονος άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση της «γηραιά κυρίας» με την Παλέρμο και εγχειρίστηκε με επιτυχία. Αυτό σημαίνει πως εκτός από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα χάσει φυσικά και την προετοιμασία της «Γιούβε» εν όψει της νέας σεζόν, ενώ υπολογίζεται πως από το Νοέμβριο θα είναι ξανά σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.