Η ΠΑΕ Λάρισα θα διεκδικήσει το ποσό του προστίμου της από τον υπεύθυνο οπαδό
Εντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Λάρισας στο πρόστιμο που της επιβλήθηκε για ρίψη αντικειμένου, η οποία δεσμεύτηκε να αναζητήσει τον δράστη για να καλύψει εκείνος τη ζημιά.
Εντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Λάρισας στο πρόστιμο που της επιβλήθηκε για ρίψη αντικειμένου, η οποία δεσμεύτηκε να αναζητήσει τον δράστη για να καλύψει εκείνος τη ζημιά.
Η ρίψη μπουκαλιού στον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνη Λεβεντογιάννη, στοίχισε πρόστιμο 13.500 ευρώ στη Λάρισα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η επιπολαιότητα και η κακώς εννοούμενη μαγκιά κάποιων οπαδών από τα επίσημα, στις προκλήσεις του Λεβεντογιάννη, και η αντίδρασή τους να πετάξουν ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι προς το μέρος του, σε πρώτο βαθμό αποφασίστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή κ. Βόμβα να κοστίσει 13.500€.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει έφεση κι εφόσον παραμένει το ποσό, θα στραφεί κατά του συγκεκριμένου προσώπου που πέταξε το μπουκάλι και θα τα διεκδικήσει διότι τα στοιχεία του είναι γνωστά. Ευτυχώς, δεν είχαμε τιμωρία έδρας».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.