Kινέζος μεγιστάνας έφτιαξε ρομπότ για να του κουβαλάνε τα ψώνια
Μια βόλτα στα μαγαζιά ορισμένες φορές μπορεί να αποβεί μοιραία, ειδικά αν παρασυρθούμε και ψωνίσουμε περισσότερα από όσα υπολογίζαμε. Αυτός ο κινέζος μεγιστάνας -με την ενισχυμένη προφανώς τσέπη- βρήκε πάντως τη λύση για να μην κουράζεται στο κουβάλημα.
Μια βόλτα στα μαγαζιά ορισμένες φορές μπορεί να αποβεί μοιραία, ειδικά αν παρασυρθούμε και ψωνίσουμε περισσότερα από όσα υπολογίζαμε.
Αυτός ο κινέζος μεγιστάνας -με την ενισχυμένη προφανώς τσέπη- βρήκε πάντως τη λύση για να μην κουράζεται στο κουβάλημα: έφτιαξε (ή αγόρασε) οκτώ ρομπότ, για να κάνουν τη δύσκολη δουλειά.
Προφανώς θα γύρισαν πολλά κεφάλια την ώρα που έβγαινε από το εμπορικό κέντρο, αλλά εκείνος έδειξε να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία.
Το όλο «χάπενινγκ» συνέβη -όπως έγραψε η βρετανική Mirror- σε εμπορικό κέντρο της πόλης Γκουανγκζού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Επίσκεψη της νέας Πρέσβειρας της Ιρλανδίας στο Ιστορικό Δημαρχείο Κέρκυρας
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τους πυροβολισμούς του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- «Έχω παιδιά»: Ο Τάσος… star, η γιαγιά-δικηγόρος σε δράση και Gen Z τρέλες απόψε στο MEGA
- Για τεράστια στεγαστική πίεση έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιωαννιτών
- Διπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Εφετείο και Πατήσια για τη σύλληψη του 89χρονου «πιστολέρο»
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442