
Συστάσεις Ρήγα προς τους «53+» να είναι «πιο προσεκτικοί»
Αιχμές κατά της κίνησης των «53+» άφησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, με αφορμή νέα παρέμβασή τους στην οποία αναφέρουν ότι «δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσία στη διακυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο να φεύγει κανείς μαχόμενος, παρά να κρατά την εξουσία συμβιβαζόμενος πέραν ενός σημείου».
Αιχμές κατά της κίνησης των «53+» άφησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑΠαναγιώτης Ρήγας,με αφορμή νέα παρέμβασή τους στην οποία αναφέρουν ότι«δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσία στη διακυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο να φεύγει κανείς μαχόμενος, παρά να κρατά την εξουσία συμβιβαζόμενος πέραν ενός σημείου».
«Ο ΣΥΡΙΖΑείναι ένα δημοκρατικό, πλουραλιστικό κόμμα, αλλά να είμαστε όλοι προσεκτικοί… Στόχος της εσωτερικής τρόικας είναι να πέσει η κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά στον Σκάι, προσθέτοντας ότι «είναι σεβαστές οι σκέψεις,αλλά έχουμε ομόφωνες αποφάσειςκαι στην ΠΓ και στην ΚΕ, δεν θα τους περάσει». «Έχουμε κυβέρνηση τετραετίας που θα φέρει τις απαιτούμενες αλλαγές στον τόπο» τόνισε.
Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση, ανέφερε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. «Μπορεί να υπήρξε και μια ολιγωρία από εμάς τον Οκτώβριο, αλλά ήταν μικρή, οι καθυστερήσειςαπό τους θεσμούς είναι μεγαλύτερες» πρόσθεσε.
«Αν νομίζουν ότιμε πλασματικά στοιχεία μπορούν να πλήξουν τη συμφωνία τότε επιβεβαιώνεται ότι η συμφωνία είναι ετεροβαρής» πρόσθεσε.
Τέλος, έκανε λόγο για «εμμονή από το ΔΝΤ,που επιμένει σε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Όπως διευκρίνισε το θέμα των μέτρων «κάβα» θα πρέπει να συζητηθείμετά την ολοκλήρωσητης πρώτης αξιολόγησης.
Σημειώνεται ότι εξέχων στέλεχος της κίνησης των «53+» στο κυβερνών κόμμα είναι ο υπουργός ΟικονομικώνΕυκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος φέρεται προβληματισμένος ακόμη και για την παραμονή του στην κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεία: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 13χρονου – Παρών και ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο
- Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Γκόρντον αλλά…
- Drones, ρομπότ και AI: Αρκεί η τεχνολογία για να προετοιμαστούμε για τον πόλεμο του μέλλοντος;
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία με drones σε σπάνια επίθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας



