Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα έκανε A380 της Emirates

Αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα έκανε A380 της Emirates

Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, τύπου Airbus Α380, της αεροπορικής εταιρείας Emirates, έκανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, τύπου Airbus Α380, της αεροπορικής εταιρείας Emirates, έκανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η εταιρεία Hermes Airpors, που έχει την διαχείριση του αεροδρομίου, ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε την πτήση Ντουμπάϊ – Μάντσεστερ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ειδοποίησε τις αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας ότι έπρεπε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση προκειμένου ο επιβάτης να αποβιβαστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ανέμενε στο διάδρομο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι ιατροί τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024