Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρωτότυπο plug-in υβριδικό full-size SUV της VW για την έκθεση του Πεκίνου

Το πρωτότυπο plug-in υβριδικό full-size SUV της VW για την έκθεση του Πεκίνου

Η γερμανική φίρμα δίνει μια πρώτη γεύση από ένα νέο πρωτότυπο full-size SUV το οποίο θα παρουσιάσει στην επικείμενη έκθεση του Πεκίνου.


Ένα νέο full-size πρωτότυπο SUV με plug-in υβριδικό σύνολο θα παρουσιάσει η VW στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου η οποία ξεκινάει στις 25 Απριλίου.

Το νέο πρωτότυπο SUV, σύμφωνα με τις συστάσεις, θα επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει την τεχνολογική εικόνα της κατηγορίας των μεγάλων SUV, με την VW να το προλογίζει ως «το πιο προηγμένο τεχνολογικά του είδους του».

Παράλληλα, με την τεχνολογική υπεροχή η γερμανική φίρμα υπόσχεται να οδηγήσει το design της κατηγορίας σε ένα νέο επίπεδο δυναμισμού και κομψότητας.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες που δημοσιοποιεί η γερμανική φίρμα μαζί με την σειρά των teaser εικόνων που αποκαλύπτουν μια επιβλητική σιλουέτα με φώτα τεχνολογίας OLED, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο SUV θα υιοθετήσει ένα νέο σύστημα infotainment και ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις συστάσεις των Γερμανών το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και οι ζωτικές λειτουργίες της κεντρικής κονσόλας συνδυάζονται, αποτελώντας ένα ενιαίο σύνολο πίσω από μια ενιαία διάφανη επιφάνεια αφής την οποία η VW αποκαλεί Curved interaction Area και η οποία υπόσχεται να προσφέρει νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης και επιλογών με τον χρήστη-οδηγό.

Εκτός από το νέο δίπτυχο πίνακα οργάνων και συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης το τεχνολογικά ευσυνείδητο concept αναμένεται να επεκταθεί και στο σύνολο του εσωτερικού το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μια πρωτόγνωρα άνετη εμπειρία με την συνδρομή ενός gadget εξοπλισμού που θα αυξήσει τη διαδραστικότητα και τις επιλογές παραμετροποίησης εστιάζοντας στον άνθρωπο περισσότερο από ποτέ.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα που θα εξοπλίζει το -ακόμα ανώνυμο- concept car, πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό σύνολο το οποίο υπόσχεται συνδυαστική ισχύ 375 ίππων και 700 Nm ροπής.

Σύμφωνα με τις συστάσεις το παραπάνω σύνολο εξασφαλίζει στο γερμανικό SUV τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του διαμορφώνεται σε 224 χλμ./ώρα.

Ταυτόχρονα, σε ό,τι αφορά τις περγαμηνές αποδοτικότητας το concept car υπόσχεται μέση κατανάλωση καυσίμου μικρότερη από 3,0 λίτρα/100 χλμ. αλλά και ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ.

Ανεξαρτήτως από τις επίσημες συστάσεις της VW, οι ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πρώιμη, πρωτότυπη εκδοχή του επταθέσιου Tiguan το οποίο η γερμανική φίρμα έχει ανακοινώσει ότι μελλοντικά θα εντάξει στην γκάμα της.

auto.in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024