Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με σοβαρά προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην ΟΝΝΕΔ

Με σοβαρά προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην ΟΝΝΕΔ

Τη δυσφορία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν τα προβλήματα που υπήρξαν στην ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή.

Τη δυσφορία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν τα προβλήματα που υπήρξαν στην ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης δήλωσε ότι η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε, τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων, και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης δήλωσε ότι δεν έγιναν εκλογές και ο ίδιος αποχώρησε από το συνέδριο, καταγγέλοντας τη διαδικασία ως «φιάσκο», και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε.

±Όσον αφορά όλους αυτούς που από χθες προσπαθούν να παρουσιάσουν μια «πλασματική» εικόνα για το Συνέδριο της οργάνωσής μας, τους απαντάμε πως όλοι μαζί, μια γροθιά, όχι μόνο δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους επιθέσεις, αλλά μας δυναμώνουν για να δώσουμε τη μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για να τον κάνουμε σύντομα Πρωθυπουργό της χώρας» δήλωσε ο Βασίλης Γεωργιάδης.

ΣΥΡΙΖΑ: Εικόνα αποσύνθεσης στη ΝΔ

«Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συστήματος της διαπλοκής να μας πείσει για το «φιλελεύθερο» και «εκσυγχρονιστικό» πνεύμα που επικρατεί στη ΝΔ, υπό τον κ. Μητσοτάκη, ο εκφυλισμός και η αποσύνθεση, οι μάχες μέχρις εσχάτων για τη νομή της κομματικής εξουσίας, οι συγκρούσεις «βαρόνων» και κομματαρχών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «για την εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ».

«Αυτή η εικόνα δεν παραπέμπει σε «οξυγόνο», αλλά στη γνωστή, από δεκαετίες, δυσωδία του πελατειακού κράτους και της εξυπηρέτησης προσωπικών και άλλων συμφερόντων. Ο κόσμος, όμως, τους έχει καταλάβει. Όσο κι αν προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν ένα πρόσωπο «νέων», «άφθαρτων» και «σοβαρών τεχνοκρατών», παραμένουν ίδιοι κι απαράλλαχτοι» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Απατώνταςστην κυβερνητική ανακοίνωση η ΝΔ ανέφερε: «Όσο πιο μακροσκελείς είναι οι ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου τόσα περισσότερα ψέματα, τόσες περισσότερες διαστρεβλώσεις, τόσα περισσότερα παιδαριώδη επιχειρήματα περιέχουν. Εκθέτουν και τους εμπνευστές και τους συντάκτες τους. Ουδείς τις προσέχει, ουδείς τις παρακολουθεί, ουδείς τις πιστεύει. Έστω και τώρα, ας περισώσουν ό,τι μπορούν πριν την αποχώρησή τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024