Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυβερνήτης ξέχασε το πορτοφόλι του και του το έφεραν με ελικόπτερο

Κυβερνήτης ξέχασε το πορτοφόλι του και του το έφεραν με ελικόπτερο

Τι κάνεις αν είσαι κυβερνήτης της Αλαμπάμα και έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σου στο εξοχικό; Ζητάς από την ασφάλειά σου να σου το φέρει. Το πώς είναι δική τους δουλειά -κι αν χρειαστεί να πετάξουν, τότε ας πετάξουν...

Τι κάνεις αν είσαι κυβερνήτης της Αλαμπάμα και έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σου στο εξοχικό; Ζητάς από την ασφάλειά σου να σου το φέρει. Το πώς είναι δική τους δουλειά -ακόμη και πετώντας…

Η υπόθεση απλά έρχεται να προστεθεί στα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα του ρεπουμπλικανού κυβερνήτη Ρόμπερτ Μπέντλεϊ, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στη δίνη ενός σεξουαλικού σκανδάλου και γίνονται απόπειρες για αποπομπή του.

Το 2014, σύμφωνα με τη Washington Post, ο Μπέντλεϊ είχε ζητήσει από την ασφάλειά του να φέρει το πορτοφόλι του, που είχε αφήσει στο εξοχικό του στο Γκαλφ Σόαρς – ταξίδι πέντε ωρών απο τη βάση του, την Τασκαλούσα.

Η ανάκτηση του πορτοφολιού έγινε με ελικόπτερο, η οποία φέρεται να στοίχισε «μόλις» 4.000 δολάρια. Ο κυβερνήτης την υπερασπίστηκε, αφ’ ενός λέγοντας πως δεν ήταν δική του απόφαση (η εντολή ήταν μόνο να ανακτηθεί το πορτοφόλι, το πώς ήταν απόφαση των υφισταμένων του) και αφ’ ετέρου πως «μπορεί να μην φαίνεται ωραίο, αλλά δεν ήταν παράνομο».

«Πρέπει για λόγους ασφαλείας να έχεις το πορτοφόλι σου, είμαι ο κυβερνήτης» ανέφερε ο Μπέντλεϊ. «Και πρέπει να έχεις και λεφτά για να πάρεις κάτι να φας, πρέπει να έχεις ταυτότητα» εξήγησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024