Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά, ισοφάρισε ο Εθνικός τον Υδραϊκό

Ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά, ισοφάρισε ο Εθνικός τον Υδραϊκό

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» εύκολα τη σειρά με τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα -με μειονέκτημα έδρας- τη Βουλιαγμένη. Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί ποιος εκ των Υδραϊκού ή Εθνικού θα περάσει στους ημιτελικούς. Ο «αυτοκράτορας» επικράτησε σήμερα στον Πειραιά με 10-7, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την Α' φάση των πλέι-οφ, και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» εύκολα τη σειρά με τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα -με μειονέκτημα έδρας- τη Βουλιαγμένη.

Όπως στο προχθεσινό πρώτο ματς στο Ιλίσιο, έτσι και σήμερα στο Ποσειδώνιο οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα να φτάσουν στη νίκη με το ίδιο ακριβώς σκορ (12-6) και να κερδίσουν με 2-0 τη σειρά της Α΄ φάσης.

Πλέον η ομάδα του Τεό Λοράντου θα προσπαθήσει να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα και να προκριθεί στους τελικούς, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΝΟΒ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αρκεστεί για ακόμη μία χρονιά στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, με αντίπαλο τον ηττημένο του ζευγαριού Υδραϊκός-Εθνικός.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από την αρχή το «πάνω χέρι», έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Γιώργο Αφρουδάκη (πέντε γκολ), και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Να σημειωθεί οτι λίγο πριν το τέλος του αγώνα υπήρξε σύρραξη μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, με τους διαιτητές να αποβάλλουν χωρίς αντικατάσταση τον Κουτσιαλή του ΠΑΟΚ.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-3, 3-4

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Κουτσιαλής 2, Νικολαϊδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αφρουδάκης 5, Τοράκης 2, Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 2, Γαβαλάς.


Ισοφάρισε ο Εθνικός τον Υδραϊκό

Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί ποιος εκ των Υδραϊκού ή Εθνικού θα περάσει στους ημιτελικούς.

Ο «αυτοκράτορας» επικράτησε σήμερα στον Πειραιά με 10-7, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την Α’ φάση των πλέι-οφ, και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο (17:00) στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για το τρίτο και αποφασιστικό παιχνίδι, ο νικητής του οποίου θα περάσει στην τετράδα και θα αντιμετωπίσει -με μειονέκτημα έδρας- τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς, ο Εθνικός προηγήθηκε 4-1 στην πρώτη περίοδο και από κει και πέρα συντήρησε και αύξησε τη διαφορά ως τα πέντε τέρματα. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και πολλές αποβολές, με τον προπονητή του Υδραϊκού, Δημήτρη Μαυρωτά, να βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών των γηπεδούχων.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-1, 2-2, 1-2

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φουτρής 2, Κόχειλας 2, Μίσιτς 2, Αργυρόπουλος 2, Χατζηκυριακάκης, Χαραλαμπόπουλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Στελλάτος 2, Κοκκινάκης 2, Δανούρδης, Μπλάνης, Τσαχειλίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024