Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Σχορτσανίτη απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Σχορτσανίτη απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Με βασική απουσία θα παραταχθεί αύριο, Σάββατο, στο ΟΑΚΑ (18.30), στην πρώτη αναμέτρηση για την 1η φάση των πλέι οφ της Α1 απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς, εξαιτίας του μυϊκού σπασμού στη μέση που τον ταλαιπωρεί από την Πέμπτη.

Με βασική απουσία θα παραταχθεί αύριο, Σάββατο στο ΟΑΚΑ (18.30), στην πρώτη αναμέτρηση για την 1η φάση των πλέι οφ της Α1 απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς, εξαιτίας του μυϊκού σπασμού στη μέση που τον ταλαιπωρεί από την Πέμπτη.

Ο διεθνής σέντερ ακολούθησε ειδική αγωγή και ενέσιμη θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του και να καταστεί εφικτό να αγωνιστεί, οι έντονοι πόνοι, ωστόσο, παρέμειναν, με συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει το βράδυ για την Αθήνα. Το κενό του θα κληθεί να καλύψει ο Κιθ Κλάντον, όπως το έκανε εξαιρετικά ο Αμερικανός σέντερ και το περασμένο Σάββατο (9/4), στο παιχνίδι του «Δικεφάλου» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με την Καβάλα (σ.σ. εμφάνιση που του έδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της ημέρας).

Για τη μάχη με την Ενωση υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία αναλυτικά οι: Μιλένκο Τέπιτς, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Ούρος Ντούβνιακ, Νίκολα Μάρκοβιτς, Ουίλιαμ Χάτσερ, Κιθ Κλάντον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024