Στην «Πλεύση» της Ζωής Κωνσταντοπούλου η Ραχήλ Μακρή
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε τη στήριξη και τη συμμετοχή της στο νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε τη στήριξη και τη συμμετοχή της στο νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».
Η τέως πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παρουσιάσει στις 19 Απριλίου το νέο της κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας», το οποίο έχει για σήμα ένα καραβάκι σε χρώματα γαλάζιο και μωβ.
Διαβάστε αναλυτικά:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του
- Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς στην Εθνική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442