Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ΝΔ ο αντιπεριφερειάρχης Χίου για την ανάρτηση για τους Τούρκους

Εκτός ΝΔ ο αντιπεριφερειάρχης Χίου για την ανάρτηση για τους Τούρκους

Η ΝΔ διέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρματζη, λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του για την Τουρκία. Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει ανάρτηση του κ. Κάρματζη, στην οποία ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Η ΝΔ διέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρματζη, λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του για την Τουρκία.

«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ανάρτηση του κ. Κάρμαντζη με αφορμή τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου έγραψε ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

«Το σύνθημα των καταδρομέων μας με το οποίο συμφωνώ απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος πρώην Βουλευτής Χίου και νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι, καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Έχουμε, ένα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!» σημείωσε ο κ. Κάρμαντζης. Επίσης αναφερόταν στην πολιτική της Ευρώπης έναντι της Τουρκίας: «Γνωρίζουμε, λέει ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!» έγραψε στην ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Στον αντιπεριφερειάρχη έσπευσε να απαντήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάννα Καλογήρου να πάρει θέση και να τον παραιτήσει άμεσα από τα καθήκοντα του. Καλούσε επίσης από τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί στο ζήτημα.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

    Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 19 Απριλίου 2024