Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το email που διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό και απέτρεψε μια αυτοκτονία

Το email που διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό και απέτρεψε μια αυτοκτονία

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό Ωκεανό, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα κι επιτυγχάνοντας στο τέλος να σωθεί μία νεαρή κινέζα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην Ιταλία, γνωστοποίησε σήμερα η Αστυνομία.

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό Ωκεανό, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα κι επιτυγχάνοντας στο τέλος να σωθεί μία νεαρή Κινέζα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην Ιταλία, γνωστοποίησε σήμερα η ιταλική αστυνομία.

Ένας νεαρός κινέζος φοιτητής που διαμένει στη Βρετανία συζητούσε στο Διαδίκτυο με μία συμπατριώτισσά του που ζει στη Βερόνα, όταν υποψιάστηκε, από το ύφος της συνομιλήτριάς του, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Αμέσως έστειλε ένα μήνυμα στην αστυνομία, όμως μπερδεύτηκε κι αντί να το στείλει στις αρχές της ιταλικής πόλης, το έστειλε στο «Αστυνομικό Τμήμα Βερόνα» που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Καθώς αντιλήφθηκαν το σφάλμα, οι αμερικάνοι αστυνομικοί, προειδοποίησαν το γραφείο της Ιντερπόλ στην Ουάσιγκτον, που με τη σειρά του επικοινώνησε με το διεθνές κέντρο επιχειρήσεων στη Ρώμη.

Κατόπιν η υπηρεσία αυτή κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Βερόνας, το οποίο έστειλε αστυνομικούς στην περιοχή διαμονής της νεαρής γυναίκας.

«Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε ενώ είχε κόψει μερικώς τις φλέβες στους καρπούς της και ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη δόση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, το μπουκαλάκι των οποίων εντοπίστηκε μισοάδειο δίπλα στο σώμα της» διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024