Ντεμπούτο με ήττες για την Εθνική μπιτς βόλεϊ στην Κίνα
Με δύο ήττες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ γυναικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά OPEN στην πόλη Ξιαμέν της Κίνας. Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη ηττήθηκαν με 2-0 στον πρώτο αγώνα από τις Ελβετίδες Φορέρ / Βεργκέ Ντιπρέ και με το ίδιο σκορ από τις Καναδέζες Ουμάνα / Παρέδες.
Με δύο ήττες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ γυναικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά OPEN στην πόλη Ξιαμέν της Κίνας.
Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη ηττήθηκαν με 2-0 στον πρώτο αγώνα από τις Ελβετίδες Φορέρ / Βεργκέ Ντιπρέ και με το ίδιο σκορ από τις Καναδέζες Ουμάνα / Παρέδες.
Έτσι Βίκυ και Πένυ θα τα παίξουν όλα για όλα στον αυριανό τελευταίο αγώνα τους με τις Ρωσίδες Αμπαλάκινα, Σίρτσεβα καθώς εφόσον νικήσουν θα περάσουν στα νοκ άουτ παιχνίδια.
Οι Νιου Γιορκ Νικς διέλυσαν με 130-93 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 4 και πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά μετά το 1999, σπάζοντας παράλληλα μια σειρά από ιστορικά ρεκόρ.
Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον τόπο διεξαγωγής του Final Four της Euroleague το 2027 – Η συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η… αστάθεια στην περιοχή και οι πιθανότερες έδρες στην Ευρώπη.