
Ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι το Πάσχα «βλέπει» ο Π.Καμμένος
Μέχρι το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος, εκτίμησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στον Real FM, και προσέθεσε: «Θα έχει βρεθεί μόνιμη λύση που θα βοηθήσει την αγορά και την ανάπτυξη».
Μέχρι το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος, εκτίμησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στον Real FM, και προσέθεσε: «Θα έχει βρεθεί μόνιμη λύση που θα βοηθήσει την αγορά και την ανάπτυξη».
Ήδη έχουν κλείσει τα ανοιχτά θέματα, τα οποία υπήρχαν σε επίπεδο ΕΚΤ και ΕΕ. Υπάρχει ένα θέμα με το ΔΝΤ, το οποίο επιμένει στη διαγραφή του χρέους, κάτι στο οποίο διαφωνεί η Ευρώπη, δεν διαφωνούμε εμείς».
Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του προς τον Πολ Τόμσεν, λέγοντας: «Στη συζήτηση που αποκάλυψαν τα Wikileaks, ο κ. Τόμσεν μιλάει για credit event που σημαίνει ενεργοποίηση των CDS, σημαίνει ότι κάποιοι που έχουν ποντάρει στο default, θα κερδίσουν χρήματα. Αν δει κανείς προσεκτικά τη δήλωση της κ. Λαγκάρντ, μπορεί να φαίνεται ότι στηρίζει τον Τόμσεν και να αγανακτεί για τη συζήτηση που βγήκε, αλλά διευκρινίζει ξεκάθαρα ότι στο Ταμείο δεν συζητήθηκε credit event».
Και συνέχισε: «Με ποιους είχε συζητήσει ο κ. Τόμσεν; Ο κ. Τόμσεν είναι υπεύθυνος και για τα τρία προγράμματα που και στα τρία έγιναν λάθη, τα λάθη αυτά έχουν ανθρώπινες ζωές κόστος, καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Τη μία φορά κάνανε λάθη στους πολλαπλασιαστές, τη δεύτερη φορά στην ύφεση, την τρίτη κάνανε τρίτο λάθος. Δεν μπορεί όλα αυτά τα λάθη από το ΔΝΤ να συνοδεύονται τώρα με μπλοκάρισμα της λύσης από τη μεριά του κ. Τόμσεν».
Για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, είπε ότι θα πρόκειται μόνο για πολυετείς παραχωρήσεις που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη.
- Αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων μελετά το ΥΠΕΘΑ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασφάλεια εναντίον ελευθερίας – Είναι το Λονδίνο η πόλη του Μεγάλου Αδελφού;
- Αντιδράσεις από ΠΟΜΙΔΑ: Νέος διπλός «αυτοδιοικητικός ΕΝΦΙΑ» και 27ετές ενοικιοστάσιο στα ακίνητα
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το φαβορί με την «γλώσσα» της στατιστικής (stats)
- Ουκρανία: Καταστροφές στο στούντιο του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD από ρωσικούς βομβαρδισμούς
- Αρης: «Χρυσή» μεταγραφή του Ντιαντί στην Σαουδική Αραβία
- Ο Αγίος Βενέδικτος στο σήμερα: Τι μπορεί να μας διδάξει ένας μοναστικός κανόνας 1.500 ετών;

