Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Έκτακτα διαβήματα ΥΠΕΞ για τις τουρκικές παραβιάσεις στο ανατολικό Αιγαίο
Με έκτακτα διαβήματα και αυστηρά μηνύματα απαντά το υπουργείο Εξωτερικών στην Τουρκία, μετά τη συνέχιση των προκλήσεων και των υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο. Οι τουρκικές παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο συνεχίστηκαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Στο θέμα αναφέρθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, αλλά και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Με έκτακτα διαβήματα και αυστηρά μηνύματα απαντά το υπουργείο Εξωτερικών στην Τουρκία, μετά τη συνέχιση των προκλήσεων και των υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο, αναφέρουν διπλωματικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι τουρκικές παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο συνεχίστηκαν την Τετάρτη για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Συγκεκριμένα πέταξαν:
πάνω από τις Οινούσσες στις 8:33, στις 8.44 και στις 8.54 (στα 5.500, στα 22.500 και στα 25.500 πόδια αντίστοιχα) και
πάνω από την Παναγιά στις 9:12, στις 9:24 και στις 9:30 (στα 30.000 και στα 26.000 πόδια).
Τα δύο τουρκικά μαχητικά εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 09:31 βόρεια της Χίου.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης. «Έχουμε μάθει να τα διαχειριζόμαστε αυτά, ελπίζουμε να ξεπεραστούν» δήλωσε.
Αλλά και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ρωτήθηκε για το ζήτημα. Μιλώντας στον Real Fm, αφού διαβεβαίωσε πως ό,τι μπαίνει στο Αιγαίο αναχαιτίζεται, γνωστοποίησε ότι οι τουρκικές προκλήσεις έχουν καταγγελθεί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, σε στρατιωτικό επίπεδο, ενώ σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό και το υπουργείο Εξωτερικών θα ληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, με σκοπό οι σύμμαχοι να παρέμβουν στην Τουρκία, για να σταματήσουν οι προκλήσεις.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου