Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχραιμία από όλες τις πλευρές ζητά ο Πιέρ Μοσκοβισί

Ψυχραιμία από όλες τις πλευρές ζητά ο Πιέρ Μοσκοβισί

Να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητεί από όλες τις πλευρές ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι θα εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ δεν έχει κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς.

Να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητεί από όλες τις πλευρέςο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι θα εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ δεν έχει κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς.

Ερωτηθείς από τη γαλλική εφημερίδα LeMonde, σχετικά με το πώςσχολιάζει την πρόθεσητης κυβέρνησης Αλ.Τσίπρα να νομοθετήσει χωρίς να περιμένει τη γνώμη των δανειστών, ο κ. Μοσκοβισί, επισημαίνει ότι πρέπει όλες οι πλευρές να διατηρούν την ψυχραιμία τους και πως η Κομισιόν θέλει να παίξει μεσολαβητικό ρόλο.

Τονίζει επίσης ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι εφικτήμέσα στον Απρίλιο «με καλή θέληση και δουλειά».

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι πρέπει να αποφευχθείηαναπαραγωγή του περσινού δραματικού σεναρίου περί Grexit. «Είμαι σίγουρος ότι θα το αποφύγουμε» δηλώνει.

Τέλος, ο κ. Μοσκοβισί εκφράζει την εκτίμηση ότι η εαρινή Σύνοδος του ΔΝΤ είναι ευκαιρία για να συζητηθεί τόσο το κλείσιμο της αξιολόγησης όσο και το θέμα του χρέους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024