Ορίστηκε η επιτροπή για την ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου
Στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, Χρήστος Πρωτόπαππας και Δημήτρης Τσιόδρας, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και να καταλήξουν στη σύνθεση της επιτροπής προγραμματικών θέσεων.
Στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, Χρήστος Πρωτόπαππας και Δημήτρης Τσιόδρας, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και να καταλήξουν στη σύνθεση της επιτροπής προγραμματικών θέσεων.
Στην επιτροπή θα συμμετέχουν: Από το ΠΑΣΟΚ οι Γιάννης Δατσέρης, Νίκος Κανελλόπουλος, Λίνα Μενδώνη, Απόστολος Πανάς. Από τη ΔΗΜΑΡ οι Νίκος Τσούκαλης και Θεόδωρος Μαργαρίτης. Από τις Κινήσεις πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία ο Ι.Τούντας. Από το Ποτάμι οι Δημήτρης Τσιόδρας, Αθηνά Δρέττα, Παναγιώτης Βλάχος, Γιάννης Μεϊμάρογλου. Από τους ΜΕΤΑρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη, ο Βασίλης Καπετανγιάννης. Από τη Δράση ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.
Επίσης, θα συμμετάσχει από το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη της Αννας Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Μαστρογεωργίου. Δύο θέσεις έχουν κρατηθεί κενές για εκπροσώπους του ΚΙΔΗΣΟ, εφόσον ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να συμμετάσχει στο εγχείρημα.
Η υπόλοιπη επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους φορέων και πρόσωπα κοινής αποδοχής:
Γιάννης Κωνσταντάτος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος της Τεχνόπολης, Γιάννης Τσαμουργκέλης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μιχάλης Χριστάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδοίκησης, Γιάννης Πούπκος, ΓΣΕΕ, Παύλος Ραβάνης, πρόεδρος του Βιοταχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γρηγόρης Αλεξόπουλος , αντιπεριφερειάρχης Αχαίας, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος Αθηναίων υπεύθυνος για θέματα μεταναστών, Μαρία Στρατηγάκη, αντιδήμαρχος Αθηναίων για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, Νέλλη Παπαχελά, πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος, Νίκος Διακουλάκης, Ευθύμιος Φωτεινός, πρόεδρος αγροτικών συλλόγων Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442