Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στα γνωστά μας αρτοζαχαροπλαστεία ΟΚ ΒREAD ανακαλύψαμε χειροποίητα τσουρέκια, φτιαγμένα με παραδοσιακή συνταγή, μαχλέπι, μαστίχα, κακουλέ, βανίλια και φρέσκο βούτυρο, που βγαίνουν καθημερινά ζεστά και μυρωδάτα, τόσο νόστιμα και αφράτα που θυμίζουν γεύση από παλιά. Φυσικά, τα πασχαλινά κουλουράκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι των προτάσεων για αυτήν την περίοδο, φτιαγμένα με αγνά υλικά, και φρέσκο βούτυρο, μοσχοβολάνε μόλις ξεφουρνίζονται.
Επίσης, ένα ακόμα στοιχείο που συμπληρώνει την παράδοση του Πάσχα είναι το Λαμπρόψωμο ή Λαμπροκουλούρα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό είδος ψωμιού που παλιά το έφτιαχναν το Μ. Σάββατο. Είναι ένα μυρωδάτο και ιδιαίτερα εύγευστο ψωμί λόγω του γλυκάνισου.
Kαι φυσικά για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για όσους θέλουν να νιώσουν για λίγο παιδιά, ευφάνταστα σοκολατένια αυγά, μικρά, μεγάλα με σοκολάτα γάλακτος ή bitter.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!