Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο Βατικανό ο Μπέρνι Σάντερς στις 15 Απριλίου προσκεκλημένος του Πάπα

Στο Βατικανό ο Μπέρνι Σάντερς στις 15 Απριλίου προσκεκλημένος του Πάπα

Στο Βατικανό θα βρίσκεται στις 15 Απριλίου ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς αποδεχόμενος πρόσκληση να μετάσχει σε συνέδριο για κοινωνικο-οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το επιτελείο της εκστρατείας του για τον Λευκό Οίκο.

Στο Βατικανό θα βρίσκεται στις 15 Απριλίου ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Μπέρνι Σάντερς αποδεχόμενος πρόσκληση να μετάσχει σε συνέδριο για κοινωνικο-οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως ανακοίνωση την Παρασκευή το επιτελείο της εκστρατείας του για τον Λευκό Οίκο.

«Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει καταστήσει σαφές ότι πρέπει να υπερβούμε την ‘παγκοσμιοποίηση της αδιαφορίας’ προκειμένου να μειώσουμε τις οικονομικές ανισότητες, να σταματήσουν την οικονομική διαφθορά και να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον. Αυτή είναι η πρόκλησή μας στις ΗΠΑ και τον κόσμο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μπέρνι Σάντερς.

Μιλώντας αργότερα στο δίκτυο MSNBC, ο Σάντερς ανέφερε ότι συγκινήθηκε πολύ από την πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου, λέγοντας ότι είναι «πολύ, πολύ μεγάλος θαυμαστής του Πάπα» παρά τη διαφωνία του σε σειρά ζητημάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024