Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το όνειρο του ΝΒΑ «κολλάει» τη συμφωνία του ΠΑΟ με τον Ουίλιαμς

Το όνειρο του ΝΒΑ «κολλάει» τη συμφωνία του ΠΑΟ με τον Ουίλιαμς

Με μεγάλο «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων τον όρο για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που υπάρξει σοβαρή πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των «πράσινων» με την πλευρά του Έλιοτ Ουίλιαμς. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «παλεύουν» εδώ και μέρες να «δέσουν» μέχρι το 2017 τον Αμερικανό, ο οποίος κατάφερε από την ημέρα της έλευσης του στον σύλλογο να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού και να βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα.

Με μεγάλο «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων τον όρο για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που υπάρξει σοβαρή πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των «πράσινων» με την πλευρά του Έλιοτ Ουίλιαμς.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «παλεύουν» εδώ και μέρες να «δέσουν» μέχρι το 2017 τον Αμερικανό, ο οποίος κατάφερε από την ημέρα της έλευσης του στον σύλλογο να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού και να βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα.

Η «πράσινη» διοίκηση έχει καταφέρει, πάντως, να τα βρει με τον Ουίλιαμς στο οικονομικό. Η πλευρά του Αμερικανού είχε ζητήσει 2 εκατομμύρια τον χρόνο από τους «πράσινους», οι οποίοι του προσέφεραν αρχικά 1,5εκ., αλλά τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή», μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ουίλιαμς να έχει σε περίπτωση παραμονής ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, οι βλέψεις του Αμερικανού για επιστροφή του στην Αμερική και η εύρεση μίας ομάδας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού συνεχίζει να καθυστερεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να βρεθεί μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου να «παλεύει» χωρίς ένα από τα βασικά του γρανάζια…

Ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει κερδίσει τον κόσμο με τις εμφανίσεις του, αλλά και τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, έχει μέσο όρο στην Euroleague 14.4 πόντους (50% στα δίποντα, 15.4% στα τρίποντα και 92.5% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024