
Τον Ιούλιο οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ
Εντός του Ιουλίου αναμένεται να κατατεθούν, τελικά, οι δεσμευτικές προσφορές στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την πώληση πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).
Εντός του Ιουλίου αναμένεται να κατατεθούν, μετά από τρίμηνη παράταση, οι δεσμευτικές προσφορές στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την πώληση πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).
Μεταξύ των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εταιρεία στην προηγούμενη φάση του διαγωνισμού, τουλάχιστον τέσσερα φαίνεται ότι το διατηρούν, καθώς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΤΑΙΠΕΔ για επικαιροποίησή του, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ, Δημήτρης Μακρής, στη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εισηγμένης σε επενδυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Nescod: Πείτε αντίο στον παραδοσιακό κλιματισμό – Μια νέα μέθοδος που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ψύξης
- Ολυμπιακός: Δύο ιστορικές επιδόσεις στο Game 2 με την Μονακό
- Το φαινόμενο του «Niksen»: Η ολλανδική τέχνη του να μην κάνεις τίποτα
- Η μεγάλη επιστροφή των «αναλογικών» χόμπι
- Mια νέα σειρά για την Νταϊάνα βασισμένη σε άγνωστες ηχογραφήσεις
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και όπλων – Οκτώ συλλήψεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
