Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Στη μορφή της περσινής σεζόν επιστρέφουν οι κατατακτήριες δοκιμές

F1: Στη μορφή της περσινής σεζόν επιστρέφουν οι κατατακτήριες δοκιμές

Δεκτή έγινε από τη FIA και τον B. Ecclestone η απαίτηση των ομάδων να ανακτήσει η διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών τη μορφή των προηγούμενων εννέα ετών.

Μόλις δύο αγώνες άντεξε η νέα μορφή των κατατακτήριων δοκιμών η οποία προέβλεπε τον αποκλεισμό των οδηγών κάθε 90 δευτερόλεπτα μετά το πέρας των πρώτων λεπτών κάθε σκέλους.

Οι αντιδράσεις από τις ομάδες και τους οδηγούς, οι οποίες εκφράστηκαν και επισήμως με κοινή επιστολή προς τον J. Todt, τον B. Ecclestone και την ομάδα επενδυτών που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα της F1, αποδείχθηκε αρκετή ώστε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να επαναφέρει τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών στη μορφή που είχε από το 2006 ως και το 2015.

Αν και πρόθεση τόσο του J. Todt όσο και του B. Ecclestone ήταν να βρεθεί μια άλλη λύση ή για την ακρίβεια μια άλλη μορφή, η οποία μάλιστα θα διαμόρφωνε τη σειρά εκκίνησης συνυπολογίζοντας τις δύο καλύτερες επιδόσεις κάθε οδηγού από το Q1, το Q2 και το Q3, η άμεση αντίδραση των ομάδων ανάγκασε τους δύο ισχυρούς άνδρες της F1 να υποχωρήσουν και να επαναφέρουν, από τον επόμενο κιόλας αγώνα, τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών στη μορφή του 2015.

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024