
Θετικός στην έρευνα για το σκάνδαλο της UEFA δηλώνει ο Ινφαντίνο
Με μια λιτή δήλωσή του τοποθετήθηκε ο Τζάνι Ινφαντίνο στην έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν Γενικός Γραμματέας της UEFA, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήμουν χαρούμενος να συνεισφέρω σε περαιτέρω διευκρινήσεις εάν μου ζητηθεί».
Με μια λιτή δήλωσή του τοποθετήθηκε ο Τζάνι Ινφαντίνο στην έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν Γενικός Γραμματέας της UEFA, αναφέρει:
«Τώρα είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος να αποκαταστήσω τη φήμη του ποδοσφαίρου. Καλωσορίζω οποιαδήποτε έρευνα γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Για λόγους διαφάνειας και σαφήνειας, είναι σημαντικό να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία του φακέλλου (σ.σ. για το συμβόλαιο με την Cross Trading), κάτι που έχει κάνει η UEFA.
Με βάση τα συγκεκριμένα έγγραφα, είναι ξεκάθαρο πως όλα τα θέματα που αφορούν τα συμβόλαια, διεξήχθησαν δεόντως από την UEFA.
Θα ήμουν χαρούμενος να συνεισφέρω σε περαιτέρω διευκρινήσεις εάν μου ζητηθεί. Τόσο το προσωπικό μου συμφέρον, όσο και το συμφέρον του ποδοσφαίρου επιτάσσουν να βγουν όλα στο φως».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 16χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Δουδωνής: Με ακραία τοξικό λόγο ο Μητσοτάκης «γηπεδοποιεί» τη συζήτηση για το Σύνταγμα
- Προστατεύουμε τα καλοκαίρια μας, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Εχέδωρο Θεσσαλονίκης – Σηκώθηκαν ελικόπτερα
- «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός Κέβιν Κίγκαν (pic)
- Μέσα στο μυστικό διαμέρισμα του Γκαουντί στην Casa Batlló – Ανοίγει τις πόρτες του πρώτη φορά για το κοινό