Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικός στην έρευνα για το σκάνδαλο της UEFA δηλώνει ο Ινφαντίνο

Θετικός στην έρευνα για το σκάνδαλο της UEFA δηλώνει ο Ινφαντίνο

Με μια λιτή δήλωσή του τοποθετήθηκε ο Τζάνι Ινφαντίνο στην έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν Γενικός Γραμματέας της UEFA, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήμουν χαρούμενος να συνεισφέρω σε περαιτέρω διευκρινήσεις εάν μου ζητηθεί».

Με μια λιτή δήλωσή του τοποθετήθηκε ο Τζάνι Ινφαντίνο στην έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν Γενικός Γραμματέας της UEFA, αναφέρει:

«Τώρα είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος να αποκαταστήσω τη φήμη του ποδοσφαίρου. Καλωσορίζω οποιαδήποτε έρευνα γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για λόγους διαφάνειας και σαφήνειας, είναι σημαντικό να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία του φακέλλου (σ.σ. για το συμβόλαιο με την Cross Trading), κάτι που έχει κάνει η UEFA.

Με βάση τα συγκεκριμένα έγγραφα, είναι ξεκάθαρο πως όλα τα θέματα που αφορούν τα συμβόλαια, διεξήχθησαν δεόντως από την UEFA.

Θα ήμουν χαρούμενος να συνεισφέρω σε περαιτέρω διευκρινήσεις εάν μου ζητηθεί. Τόσο το προσωπικό μου συμφέρον, όσο και το συμφέρον του ποδοσφαίρου επιτάσσουν να βγουν όλα στο φως».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024