Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γκουίνεθ Πάλτροου βάζει... μέλισσες να την τσιμπάνε στο πρόσωπο

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βάζει… μέλισσες να την τσιμπάνε στο πρόσωπο

Μία αρχαία θεραπεία ομορφιάς αποκάλυψε ότι εμπιστεύεται απόλυτα η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα επώδυνη, αφού βάζει μέλισσες να τσιμπούν το πρόσωπό της. Σε συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός μίλησε για το πώς φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση.

Μία αρχαία θεραπεία ομορφιάς αποκάλυψε ότι εμπιστεύεται απόλυτα η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα επώδυνη, αφού βάζει μέλισσες να τσιμπούν το πρόσωπό της.

Σε συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός μίλησε για το πώς φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση. «Με έχουν τσιμπήσει μέλισσες. Είναι θεραπεία χιλιάδων ετών και τη χρησιμοποιούν για να απαλλαγούν από τις φλεγμονές και τις ουλές» εξήγησε η 43χρονη. «Είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αλλά τόσο επώδυνο» πρόσθεσε.

Θεωρείται ότι το δηλητήριο της μέλισσας βοηθά στη βελτίωση του δέρματος, αν και τα οφέλη αυτής της μεθόδου με τα τσιμπήματα δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά γράφει η εφημερίδα Telegraph.

Η Πάλτροου πάντως παραδέχθηκε ότι είναι πάντα ανοιχτή σε νέα πράγματα για αυτό δοκίμασε και τη συγκεκριμένη θεραπεία. «Είμαι πάντα ένα πειραματόζωο. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα» δήλωσε.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως αγαπά το βελονισμό και είναι πρόθυμη να δοκιμάσει την κρυοθεραπεία, με τη χρήση εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γράφει συχνά για δίαιτες, ενώ από τα 20 της εφαρμόζει την μακροβιοτική διατροφή, τρώγοντας κυρίως φασόλια και λαχανικά, ενώ μασά το φαγητό της πάρα πολλές φορές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024