Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σερβίς στα πλέι οφ με Ολυμπιακός - Πανναξιακός και ΠΑΟ - Α.Ο. Θήρας

Σερβίς στα πλέι οφ με Ολυμπιακός – Πανναξιακός και ΠΑΟ – Α.Ο. Θήρας

Ανοίγει την Τετάρτη (6/4), η αυλαία της πρώτης φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, με τις συναντήσεις Ολυμπιακός - Πανναξιακός και Παναθηναϊκός - Α.Ο. Θήρας. Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στην Κυψέλη, με τις «πράσινες» και την ομάδα της Σαντορίνης να μετρούν από μία νίκη και μία ήττα στις μεταξύ τους συναντήσεις στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ανοίγει την Τετάρτη (6/4), η αυλαία της πρώτης φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, με τις συναντήσεις Ολυμπιακός – Πανναξιακός και Παναθηναϊκός – Α.Ο. Θήρας. Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στην Κυψέλη, με τις «πράσινες» και την ομάδα της Σαντορίνης να μετρούν από μία νίκη και μία ήττα στις μεταξύ τους συναντήσεις στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

«Ξεκινά μια σημαντική σειρά αγώνων, στην οποία θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια που έρχονται με την ομάδα της Σαντορίνης. Ο αντίπαλος είναι μια καλή και δυνατή ομάδα αλλά ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια και του κόσμου μας θα κάνουμε το πρώτο βήμα» δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Οικονόμου υπογράμμισε ότι «αφού αρχικά πετύχαμε τον στόχο της τετράδας και την έξοδό μας στην Ευρώπη, μπαίνουμε για πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Φυσικά ξέρουμε ότι φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς σε αυτή τη σειρά των αγώνων θέλουμε να παίξουμε στα αγωνιστικά μας όρια, έτσι ώστε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την είσοδο μας στον τελικό».

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανναξιακό. Οι δυο ομάδες μέτρησαν στην κανονική περίοδο από μια νίκη και μια ήττα, με την ομάδα των Κυκλάδων να είναι η μοναδική που νίκησε τις «ερυθρόλευκες» στην κανονική περίοδο.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε: «Είναι η ώρα για τους ημιτελικούς της σεζόν. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο θα κερδίσουμε τα ματς που χρειάζονται και θα προκριθούμε στους τελικούς. Το πρώτο ματς είναι σημαντικό αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε προπονηθεί καλά».

Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου, τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ, καθώς στο δεύτερο γύρο σπάσαμε το αήττητο του αντιπάλου αν και είχε εμφανιστεί με ελλείψεις, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του αντιπάλου. Βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να χαρούμε την παρουσία μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

Το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

15:00 Κυψέλη Παναθηναϊκός – ΑΟ Θήρας

17:00 Ρέντη Ολυμπιακός – Πανναξιακός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024