Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ «υπόσχεται» το Nissan GT-R Nismo

H Nissan ετοιμάζεται να προσθέσει ένα νέο ρεκόρ στο βιογραφικό του εμβληματικού της sportscar με την υπογραφή της Nismo και το οποίο προαναγγέλλει μέσω ενός πολλά υποσχόμενου teaser video.

Η ιαπωνική φίρμα δημοσιοποίησε ένα teaser video προαναγγέλλοντας την κατάρριψη ενός παγκόσμιου ρεκόρ από το GT-R Nismo το οποίο, όμως, επιφυλάσσεται να ανακοινώσει σε δεύτερο χρόνο.

Προς το παρόν τα μόνα διαθέσιμα στοιχεία για το «άγνωστο» ρεκόρ είναι η εικόνα ενός αναβαθμισμένου GT-R Nismo το οποίο φαίνεται να διαθέτει μια σειρά από στοιχεία που να συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη ψύξη του κινητήρα, με φόντο το τοπίο μιας πίστας κάπου στην Μέση Ανατολή από όπου και προήλθε το teaser video.

Εν αναμονή του νέου ρεκόρ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ιαπωνικό μοντέλο με την σφραγίδα της Nismo έχει ήδη αρκετές αντίστοιχες «στιγμές» στο βιογραφικό του, μεταξύ των οποίων και τον τίτλο του «ταχύτερου αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής» όταν τo 2013 ολοκλήρωσε ένα γύρο στο Nurburgring σε 7:08:67:9.

Υπενθυμίζεται ότι το ιαπωνικό sportscar με την υπογραφή της Nismo εξοπλίζεται με διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 χωρητικότητας 3,8 λίτρων σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων και συστήμα τετρακίνησης και διαθέτει ένα αεροδυναμικά αναβαθμισμένο bodykit και μέρη από ανθρακονήματα προς όφελος χαμηλότερου βάρους αλλά και αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα από την Nismo.

auto.in.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024