Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
Tagesspiegel: Ο Γιάννης Ρουμπάτης πηγή της διαρροής

Tagesspiegel: Ο Γιάννης Ρουμπάτης πηγή της διαρροής

Τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη δείχνει ώς υπεύθυνο της διαρροής του διαλόγου Τόμσεν - Βελκουλέσκου η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη δείχνει ώς υπεύθυνο της διαρροής του διαλόγου Τόμσεν – Βελκουλέσκου η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η εφημερίδα σχολιάζει: «Ο Γιάννης Ρουμπάτης ανήκει ίσως σε αυτούς που τρίβουν τα χέρια τους. Ο επικεφαλής της ΕΥΠ, άνθρωπος του Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσε να είναι, ενδεχομένως, η πηγή της ‘διαρροής’, η οποία πλήττει το ούτως ή άλλως κλίμα ισχνής εμπιστοσύνης μεταξύ δανειστών και ελληνικής κυβέρνησης.

» Μια τηλεφωνική επικοινωνία από δωμάτιο του Hilton στην Αθήνα με την έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον υποκλάπηκε και δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα WikiLeaks», σημειώνει η εφημερίδα του Βερολίνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
Cookies