Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα ερωτικής αντιζηλίας στη Μαγνησία

Έγκλημα ερωτικής αντιζηλίας στη Μαγνησία

Νεκρός από τα πυρά 50χρονου που συνελήφθη έπεσε στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στη Μακρυράχη Πηλίου στη Μαγνησία ένας 61χρονος, ενώ τραυματίστηκε 36χρονη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κίνητρο της δολοφονίας ήταν λόγοι ερωτικής αντιζηλίας.

Νεκρός από τα πυρά 50χρονου έπεσε στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στη Μακρυράχη Πηλίου στη Μαγνησία ένας 61χρονος, ενώ τραυματίστηκε 36χρονη.

Ο δράστης συνελήφθη στις 01.30 στο χωριό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος πήγε σε αποθήκη του σπιτιού του 61χρονου, όπου βρισκόταν ο ίδιος και η 36χρονη και για προσωπικούς λόγους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 61χρονο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ την 36χρονη στο δεξί χέρι.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου, χτύπησε και τους δύο σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Οι δύο παθόντες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος κατέληξε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του προχώρησε σε κατάποση φυτοφαρμάκων.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τη δολοφονία σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης είχε στο πρόσφατο παρελθόν σχέση με την 36χρονη, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε συνάψει σχέση με τον 61χρονο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024