Προσφυγικό: Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στο λιμάνι
Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ για την κατάσταση στο λιμάνι και τα επεισόδια της περασμένης νύχτας: «Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα της πατρίδας μας λίγους μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως τραγική και εξαιρετικά θλιβερή είναι και η εικόνα όλων αυτών των ανθρώπων που βιώνουν καθημερινά τον 'ανθρωπισμό' της Αριστεράς του τίποτα».
Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ για την κατάσταση στο λιμάνι και τα επεισόδια της περασμένης νύχτας: «Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα της πατρίδας μας λίγους μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως τραγική και εξαιρετικά θλιβερή είναι και η εικόνα όλων αυτών των ανθρώπων που βιώνουν καθημερινά τον ‘ανθρωπισμό’ της Αριστεράς του τίποτα».
Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Κυριαζίδης, δήλωσε:
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αδυνατώντας να διαχειριστεί το πρόβλημα που η ίδια εδώ και ένα χρόνο δημιούργησε με την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την αθρόα είσοδο στην χώρα προσφύγων και μεταναστών, εγκλωβισμένη πλέον μεταξύ των ιδεοληψιών της και του αριστερού ‘ανθρωπισμού’ της εξαθλίωσης επιλέγει να παραμένει θεατής σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο θέατρο του παραλόγου.
» Η πρωτοφανής προχειρότητα και οι διαρκείς αυτοσχεδιασμοί στη διαχείριση του προβλήματος οδηγούν τόσο την κοινωνία όσο και τους πρόσφυγες-μετανάστες στα όριά τους. Προκαλούνται ήδη αντιδράσεις που κινδυνεύουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, όπως έγινε χθες στην Αθήνα, στο Πειραιά, στη Μόρια, στην Ειδομένη.
» Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, κυκλώματα εμπόρων ελπίδας και άγνωστες ΜΚΟ δρουν ανεξέλεγκτα εκτός νομιμότητας, προσβάλλοντας τις βασικές λειτουργίες και τους μηχανισμούς ενός σύγχρονου Κράτους δικαίου.
» Οι αστυνομικές Αρχές μεταβάλλονται άλλοτε σε διαιτητή και άλλοτε σε παρατηρητή, καθώς αυτό υπαγορεύουν οι εντολές που λαμβάνουν από τα συναρμόδια υπουργεία.
» Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα της πατρίδας μας λίγους μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως τραγική και εξαιρετικά θλιβερή είναι και η εικόνα όλων αυτών των ανθρώπων που βιώνουν καθημερινά τον ‘ανθρωπισμό’ της Αριστεράς του τίποτα.»
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).