Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νεϊμάρ στη Λίμερικ; Ούτε στο καλύτερο όνειρο των Ιρλανδών

Ο Νεϊμάρ στη Λίμερικ; Ούτε στο καλύτερο όνειρο των Ιρλανδών

Λόγω της ημέρας είπαμε να κάνουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, έτσι… για το καλό. Στο άρθρο «Ο Νεϊμάρ στην ιρλανδική Λίμερικ» αναφέραμε λοιπόν πως η ομάδα της Λίμερικ που αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας απέκτησε τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.

Λόγω της ημέρας είπαμε να κάνουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, έτσι… για το καλό.
Στο άρθρο «Ο Νεϊμάρ στην ιρλανδική Λίμερικ» αναφέραμε λοιπόν πως η ομάδα της Λίμερικ που αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας απέκτησε τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.
Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά εκμεταλλευτήκαμε την φυσιογνωμική ομοιότητα δυο ποδοσφαιριστών για να στηρίξουμε το δημοσίευμα.
Έτσι, η φωτογραφία με τον παίκτη που κρατάει το κασκόλ της Λίμερικ είναι μεν απολύτως πραγματική κι όχι αποτέλεσμα κάποιου φωτομοντάζ.
Ωστόσο, ο εικονιζόμενος με το κασκόλ την Λίμερικ δεν είναι ο Νεϊμάρ, αλλά ο 17χρονος Μπάρι Κότερ που στην Ιρλανδία τον θεωρούν ως τον… σωσία του Νεϊμάρ, όχι τόσο λόγω των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων, όσο εξαιτίας της τρομακτικής του ομοιότητας με τον Βραζιλιανό ποδοσφαιριστή.
Επίσης, ο (απολύτως υπαρκτός ως πρόσωπο) 56χρονος Κινέζος επιχειρηματίας Ρεν Ζένγκφεϊ καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα της Λίμερικ, αλλά μπήκε μέσα στην ιστορία προκειμένου να την κάνει περισσότερο πιστευτή.
Και φυσικά ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, ο Βάγκνερ Ριμπέιρο, ουδέποτε προέβη σε αυτήν την δήλωση στοTwitter.

————————————————-

Μια μεταγραφική… «ατομική» βόμβα έριξε πριν μερικές ώρες η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίμερικ που αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.

Οι Super Blues, όπως είναι το παρατσούκλι τους, τίναξαν την ποδοσφαιρική… μπάνκα καθώς προχώρησαν νωρίς νωρίς σε μια έκπληξη μεγατόνων, αποκτώντας τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα!

Μάλιστα, ο 24χρονος παίχτης βρίσκεται ήδη στην Ιρλανδία, όπου γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της νέας του ομάδας, με την οποία θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν.

Η μεταγραφή κόστισε σχεδόν 110 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έβαλε ο νέος ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ιρλανδικής ομάδας, ο Ρεν Ζένγκφεϊ.

Ο 56χρονος Κινέζος επιχειρηματίας, ιδρυτής της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών Huawei, πλήρωσε λίγο πάνω από 75 εκατομμύρια για να αποσπάσει την υπογραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, ενώ έπρεπε να «χρυσώσει» την ομάδα της Καταλονίας με άλλα 35 εκατομμύρια προκειμένου η Μπαρτσελόνα να του δώσει το «ελευθέρας», το γνωστό «μπάι-άουτ», καθώς ο Νεϊμάρ είχε συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2018.

Ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ήταν αυτός που ανακοίνωσε πρώτος μέσω του Twitter του την μεταγραφή η οποία, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Ιρλανδικής Λίγκας και η δεύτερη πιο ακριβή όλων των εποχών, πίσω από την μεταγραφή των 118 εκατομμυρίων ευρώ του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2013.

«Ο Νεϊμάρ είναι πολύ ευτυχισμένος που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει σε ένα τόσο ανερχόμενο πρωτάθλημα όπως αυτό της Ιρλανδίας και ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα της Λίμερικ και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της», ήταν το σχόλιο του Ριμπέιρο στο λογαριασμό του στο Twitter.

Μένει να δούμε τι επίπτωση θα έχει από την νέα σεζόν η αποχώρηση του Βραζιλιανού επιθετικού από την Μπαρτσελόνα, καθώς η τριάδα-φωτιά των Μέσι, Σουάρεζ και Νεϊμάρ έχασε το ένα από τα τρία της γρανάζια…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024