Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 40χρονης στη Θεσσαλονίκη έφτασε το τοπικό Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας. Στις 19 Αυγούστου 2015 η γυναίκα είχε βρεθεί σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο, δίπλα της είχε βρεθεί και τσαντάκι με ναρκωτικά χάπια. Κατέληξε τον Οκτώβριο, λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 40χρονης στη Θεσσαλονίκη έφτασε το τοπικό Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Στις 19 Αυγούστου 2015 η γυναίκα είχε βρεθεί λιπόθυμη σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς ήταν βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο -δίπλα της είχε βρεθεί και τσαντάκι με 126 ναρκωτικά χάπια. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και κατέληξε, εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 40χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε.

Ο 40χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, σε Τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, τον οποίο παραβίασε μετά τη δολοφονία αυτή που φέρεται να διέπραξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024