T. Wolff: «Η νέα μορφή των κατατακτήριων δοκιμών θα απογοητεύσει»
Απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά στο θέαμα που μπορεί να προσφέρει η νέα μορφή των κατατακτήριων δοκιμών δηλώνει ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas ενόψει του δεύτερου αγώνα της φετινής σεζόν.
Υπό αμφισβήτηση θέτει την απόφαση της FIA να διατηρήσει τη νέα μορφή των κατατακτήριων δοκιμών και στον δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes AMG Petronas, T. Wolff, δηλώνοντας απαισιόδοξος για το θέαμα που μπορεί να προσφέρει η διαδικασία αποκλεισμού των πιλότων.
«Αυτό το σαββατοκύριακο πρόκειται να δούμε τη νέα μορφή των κατατακτήριων δοκιμών να εφαρμόζεται μετά το όχι και τόσο εντυπωσιακό ντεμπούτο στην Αυστραλία».
«Η άποψη των ομάδων ήταν κοινή στη Μελβούρνη και φυσικά δεν ήταν μια θετική άποψη».
«Δεν έχουμε βρει τη σωστή μορφή εφαρμόζοντας αυτές τις αλλαγές και μου είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβω πώς η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα για τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν στο Bahrain», δήλωσε ο Γερμανός τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι οι αμφίρροποι αγώνες και οι μάχες ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς και στα καλύτερα μονοθέσια του πλανήτη.
auto.in.gr
- Μαρούσι – Μύκονος Betsson 94-103: Νίκη παραμονής με… κατοστάρα οι Μυκονιάτες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς ο Βάρρας δείχνει Βορίδη και Neuropublic ως υπεύθυνους για την καρατόμησή του από τον Οργανισμό
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο
- Τα εργασιακά βάσανα της νέας γενιάς – Οι υπηρέτες πολλών αφεντάδων του 21ου αιώνα
- Ρόμπερτ Μιούλερ: Πέθανε ο πρώην διευθυντής του FBI που ερεύνησε τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016
- Γιατί όλοι στο Χόλιγουντ έχουν «κουρασμένα μάτια»; Ειδικοί στην αισθητική αποκαλύπτουν

