
Η Αλβανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταγγέλει την Ελλάδα στη FIFA
Η Αλβανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέφερε ότι ετοιμάζει καταγγελία προς τη FIFA, μετά από το περιστατικό στο φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαυροβούνιο όπου - όπως ισχυρίζεται - μια γιγαντιαία σημαία της Βορείου Ηπείρου εκτυλίχθηκε στης εξέδρες του «Καραϊσκάκη».
Η Αλβανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέφερε ότι ετοιμάζει καταγγελία προς τη FIFA, μετά από το περιστατικό στο φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαυροβούνιο όπου – όπως ισχυρίζεται – μια γιγαντιαία σημαία της Βορείου Ηπείρου εκτυλίχθηκε στης εξέδρες του «Καραϊσκάκη».
«Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της αγανάκτηση για την ανάδειξη των εξτρεμιστικών εθνικιστικών συμβόλων.
Η εμφάνιση μίας γιγαντιαίας σημαίας στο γήπεδο, η οποία προκαλεί ένα πνεύμα ανοιχτού μίσους, δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια ομάδα εξτρεμιστών οπαδών, αλλά και αποδεικνύει την έλλειψη στην οργάνωση και τη διοίκηση του παιχνιδιού από τη χώρα υποδοχής.
Αυτά τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και παραβιάζουν τους κανόνες της FIFA» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:
«οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA θα πρέπει να πάρουν θέση σχετικά με αυτή την υπόθεση προώθησης εθνικισμού, και δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα του Fair Play».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Όχθη: Ένοπλοι Ισραηλινοί έποικοι ανάγκασαν Παλαιστίνιους να ξεθάψουν τη σορό του 80χρονου πατέρα τους
- Αποθεώθηκε η αποστολή της Βαλένθια κατά την άφιξή της στην Ισπανία (vid)
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση πεζοδρομίων στο Δήμο Χαλανδρίου
- Κρήτη: Αδιαμφισβήτητη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού σπάζοντας κάθε ρεκόρ
- Θεσσαλονίκη: Πήγαν να ληστέψουν ψιλικατζίδικο αλλά το έβαλαν στα πόδια – Η αντίδραση του ιδιοκτήτη
- Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό


