Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, χαμηλός ο όγκος συναλλαγών

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, χαμηλός ο όγκος συναλλαγών

Άνοδο κατέγραφαν σήμερα, Δευτέρα, οι τιμές του πετρελαίου, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα λόγω των αργιών του Καθολικού Πάσχα. Μέλη του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) και παραγωγοί εκτός του ΟΠΕΚ αναμένεται να συναντηθούν στην Ντόχα του Κατάρ στις 17 Απριλίου για να συζητήσουν το σχέδιο για πάγωμα της παραγωγής στα επίπεδα του Ιανουαρίου.

Άνοδο κατέγραφαν σήμερα, Δευτέρα, οι τιμές του πετρελαίου, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα λόγω των αργιών του Καθολικού Πάσχα.

Στις 14:07 ώρα Ελλάδας, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το πετρέλαιο μπρεντ κατέγραψαν άνοδο 9 σεντς στα 40,53 δολάρια το βαρέλι.

Την περασμένη εβδομάδα, η τιμή του μπρεντ υποχώρησε κατά 76 σεντς, ή σχεδόν 2%. Τα αντίστοιχα συμβόλαια για το αμερικανικό αργό σημείωσαν άνοδο κατά 20 σεντς στα 39,66 δολάρια το βαρέλι.

Οι τιμές του πετρελαίου έχουν ενισχυθεί περίπου κατά 50% από τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών που σημειώθηκαν τον Ιανουάριο εν μέσω ανησυχιών για κορεσμό των αγοράς.

Μέλη του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) και παραγωγοί εκτός του ΟΠΕΚ αναμένεται να συναντηθούν στην Ντόχα του Κατάρ στις 17 Απριλίου για να συζητήσουν το σχέδιο για πάγωμα της παραγωγής στα επίπεδα του Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής, 10 χώρες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στη συνάντηση, με μόνο τη Λιβύη, χώρα-μέλος του ΟΠΕΚ, να δηλώνει ότι δεν θα παρευρεθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024