Κως: Εννέα συλλήψεις για διακίνηση πλαστών εγγράφων σε πρόσφυγες
Τουλάχιστον 9 άτομα, που φέρεται να είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης πλαστών εγγράφων σε πρόσφυγες, έχουν συλληφθεί έως τώρα στην Κω, από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου, με τη συνδρομή κλιμακίου ειδικών αποστολών.
Τουλάχιστον 9 άτομα που φέρεται να είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης πλαστών εγγράφων σε πρόσφυγες, έχουν συλληφθεί έως τώρα στην Κω, από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου, με τη συνδρομή κλιμακίου ειδικών αποστολών.
Τις υποψίες των λιμενικών κίνησε το πρωί του Σαββάτου 26/03, ένας 29χρονος αλλοδαπός, που κατά την αποβίβασή του από επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι του νησιού και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του φάκελος με αμφισβητούμενης γνησιότητας δελτία αίτησης ασύλου, καθώς και υπηρεσιακά σημειώματα της ΕΛ.ΑΣ. διαφόρων ατόμων προσυμπληρωμένα, με σκοπό τη διακίνησή τους έναντι αμοιβής σε πρόσφυγες.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών άλλοι 8 αλλοδαποί, ενώ σε διενεργούμενες κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, μεγάλος αριθμός πλαστών υπηρεσιακών σημειωμάτων και εγγράφων καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και καρτών sim.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής