Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτη θέση για Μιλλούση και Αφράτη στο Παγκόσμιο της Ντόχα

Έκτη θέση για Μιλλούση και Αφράτη στο Παγκόσμιο της Ντόχα

Την 6η θέση κατέκτησαν η Βασιλική Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας και η Αργυρώ Αφράτη στις ασκήσεις εδάφους, με την ολοκλήρωση του παγκόσμιου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα. Η Μιλλούση συγκέντρωσε 13,425 βαθμούς, αφού η πτώση που είχε στο φινάλε του προγράμματός της (συντελεστής δυσκολίας 5,80) της στέρησε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο. Νικήτρια στο αγώνισμα αναδείχθηκε η επανακάμψασα Ρουμάνα σταρ Καταλίνα Πονόρ (14,650 β.), μπροστά από τη Βραζιλιάνα Ταουάνι Λι ντε Αραούζο (14,150 β.) και την Πορτογαλίδα Φιλίπα Μάρτινς (13,900 β.).

Την 6η θέση κατέκτησαν η Βασιλική Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας και η Αργυρώ Αφράτη στις ασκήσεις εδάφους, με την ολοκλήρωση του παγκόσμιου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα.

Η Μιλλούση συγκέντρωσε 13,425 βαθμούς, αφού η πτώση που είχε στο φινάλε του προγράμματός της (συντελεστής δυσκολίας 5,80) της στέρησε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο. Νικήτρια στο αγώνισμα αναδείχθηκε η επανακάμψασα Ρουμάνα σταρ Καταλίνα Πονόρ (14,650 β.), μπροστά από τη Βραζιλιάνα Ταουάνι Λι ντε Αραούζο (14,150 β.) και την Πορτογαλίδα Φιλίπα Μάρτινς (13,900 β.).

Εξίσου θετικός ήταν ο απολογισμός για την Αργυρώ Αφράτη, η οποία πήρε την 6η θέση στον τελικό του εδάφους με 13,175 βαθμούς, έχοντας μειώσεις 0,300 β. στο πρόγραμμά της, που είχε συντελεστή δυσκολίας 5,70. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελβετίδα Τζούλια Στάινγκρουμπερ (14,700 β.), με 2η τη Ρουμάνα Ντιάνα Μπουλιμάρ (14,125 β.) και 3η την Ουγγαρέζα Ζοφία Κόβατς (13,925 β.).

Η Αφράτη, που είχε τερματίσει 6η και στον προκριματικό του αγωνίσματος με 13,600 β., αποχαιρετά την Ντόχα με συμμετοχές σε τρεις τελικούς οργάνων, αφού ήταν επίσης παρούσα μεταξύ των φιναλίστ στους ασύμμετρους ζυγούς (5η) και στο άλμα (7η).

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον αγώνα μου συνολικά. Έκανα πολύ καλές εμφανίσεις και τις τρεις ημέρες και πήρα τις βαθμολογίες που ήθελα. Το γεγονός ότι σήμερα πήρα 13,425 β. στον τελικό της δοκού έχοντας πτώση, μόνο δύναμη μπορεί να μου δίνει, ενόψει της συνέχειας. Ήταν ο πρώτος αγώνας για φέτος, για να δω πού βρίσκομαι. Θα δουλέψω για να διορθώσω τα λάθη μου και θα πάνε όλα καλά», είπε η Μιλλούση, ενώ η Αργυρώ Αφράτη τόνισε: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, μια πολύ καλή προετοιμασία, για να δοκιμάσω τα προγράμματά μου και να δω πού βρίσκομαι. Θεωρώ ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Η πρόκρισή μου σε τρεις τελικούς οργάνων ήταν πολύ θετικό βήμα για μένα και εύχομαι να τα πάω καλά στο test event του Ρίο. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Κώστα Σιούτη, χωρίς τον οποίο δεν θα είχε έρθει η είσοδος σε τρεις τελικούς, που για μένα ήταν ένα όνειρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024