Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής του Qashqai η Nissan

Αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής του Qashqai η Nissan

Η ιαπωνική φίρμα θα «αφιερώσει» και δεύτερη γραμμή παραγωγής στο Qashqai που κατασκευάζεται στο βρετανικό εργοστάσιο του Sunderland.

H ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγή του Qashqai καθώς με την αυξημένη δημοτικότητα της κατηγορίας, η υφιστάμενη παραγωγή του ιαπωνικού μοντέλου στο βρετανικό εργοστάσιο του Sunderland, δεν αρκεί να καλύψει τη ζήτηση και παρά το γεγονός ότι το μοντέλο κατασκευάζεται με ρυθμό ένα αυτοκίνητο ανά λεπτό.

Υπό αυτό σκεπτικό η Nissan αποφάσισε να θέσει άλλη μία, δεύτερη γραμμή παραγωγής στο βρετανικό εργοστάσιο «στην υπηρεσία» του Qashqai πραγματοποιώντας επένδυση ύψους 29 εκ. ευρώ για τη δημιουργία της και η οποία θα αξιοποιηθεί, για την κατασκευή του ανανεωμένου Qashqai το οποίο θα λανσαριστεί από το 2017, διαθέτοντας τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις της Nissan, τα πρώτα Qashqai από την νέα δεύτερη γραμμή παραγωγής θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται πριν το τέλος του 2016.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Qashqai κατέρριψε το ευρωπαϊκό ρεκόρ παραγωγής της Nissan σε επίπεδο μοντέλου το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε το Micra, με 2.368.704 αυτοκίνητα.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024